Boka spaweekend, spapaket i Skåne.

Åk i väg på en weekend till ett spa i Skåne. Kanske en ansiktsbehandling eller ett lyxigt spapaket med övernattning på ett av de spahotell som finns här.

ANLÄGGNINGSNAMN
ORT
Höör
Lydinge Resort
Hyllinge - Skåne
Sätt dig själv och ditt välmående i centrum för en stund. Unna dig ett besök i vår nybyggda relaxavdelning på 200 kvm. Här hittar du bastu, IR-bastu, 3 utomhusjacuzzi, kalldusch, underbara loungemöbler för skön avkoppling, spelrum med ...

Hotel Skansen, Båstad
Båstad - Skåne
Hotel Skansens generösa SPA-avdelning erbjuder gemensam ångbastu & torrbastu. Japansk pool, upplevelsedusch, en klöverformad pool med havsutsikt och sköna vilstolar. Kanske väljer du att boka en SPA-behandling eller en kur under ditt besök.

Elisefarm
Höör - Skåne
Nu kan du njuta av vårt lilla SPA! I trädgården utanför Herrgården har vi vår sköna hörna med relax, bastu, utomhuspool och jacuzzi. Nu kan du även få massage och behandlingar. Passa på och boka in ett besök! Hör gärna av dig om ni är en grupp eller om n

Torekov Hotell
Torekov - Skåne
Redan längs de vindlande vägarna hit till hotellet bjuder moder natur på en föraning om den sköna känsla som präglar livet och dagarna här i vårt SPA. Luft, vatten, eld och jord är naturens egna element och på denna välgörande kraftkälla bygger..

Örums Nygård
Löderup - Skåne
Spa på Österlen. Mitt mellan Ystad och Simrishamn hittar du vårt smakfullt inredda gårdshotell med en underbar spaavdelning och 15 stora ljusa rum. I restaurangen serveras ljuvlig mat för den känsliga gommen.

Pris fr 1590 SEK
Löderup
Pris fr 1895 SEK
Båstad
Pris fr 1695 SEK
Torekov
Pris fr 1990 SEK
Löderup
Pris fr 1595 SEK
Torekov
Pris fr 3295 SEK
Torekov
Pris fr 800 SEK
Hyllinge