Hedenlunda Slott

Flen

Redan när Ni svänger av landsvägen och in på den lilla grusvägen, strax innan den gamla lindallén börjar, kan Ni känna lugnet sprida sig i kroppen.

Nu är det inte långt kvar. Snart öppnar sig landskapet och den gula stenbyggnaden med sina flyglar strålar i kapp med solen. Slottet som Helena Magdalena Wrangel lät bygga, och som stod klart år 1780, har med varsam hand moderniserats, och rummen hyser nu dagens moderniteter, men självklart dåtidens charm. Hedenlunda skänker sina gäster ett sällsamt lugn och en inre harmoni, som annars kan vara svår att hitta i dagens brusande samhälle.

Vi vill att du, redan när du kliver innanför de gedigna portarna, skall känna dig hemma här. Och när du sedan lämnar oss, skall du göra det utvilad och förnöjd, med en känsla av att redan längta tillbaka. Då vet vi att vi lyckats!

Vistelsen inleds med att Ni intar kaffe & hembakt i vår ljusa fina matsal, där vi även serverar en frukost värdig namnet. Vill Ni njuta av ert fika i sällskap av surrande humlor och fågelkvitter är det bara att kliva ut på balustraden. Därefter är det dags att uppleva Slottsbadet med sparitual. Här får man njuta av björkbastu, aromabastu, kanelbastu, fotbad, isskrubb, kneipphink samt bad- och bastudäck med förtrollande utsikt över Hedenlundasjön. Vid ankomst får du ett kit med lyxiga spaprodukter från vårt eget märke Kurén. Spaprodukterna används tillsammans med dem olika spaupplevelserna som utförs i en förutbestämd ordning. En kur för både kropp och själ. I köket förbereder vår fantastiska kock kvällens middag, som Ni avnjuter i Kungasalen med utsikt över Hedenlundasjön och de kungliga porträtten som pryder Kungasalens väggar.


Hedenlunda Slott

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Hedenlunda Slott
Hedenlunda
642 94 Flen

E-post: info@hedenlundaslott.se

Telefonnummer:
0157-754XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.