Sök Spapaket från A-Ö

Det finns många fantastiska spahotell med varma pooler, olika behandlingar och spapaket. Välj och vraka bland spahotellen nedan.

Badhotellet
Tranås
Badhotellets spa har under ett sekel varit en plats förknippad med välbefinnande och hälsa. Över vår spa-avdelning vilar en rofylld atmosfär, som hjälper dig att varva ner och låta vardagsstressen sjunka undan.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens
Fiskebäckskil, västkusten
Behandlingar för kropp, ansikte och fötter - 0 meter från havet. Vi är bra på välgörande njutningar. Bra behandlingar och underbar miljö väntar på dig

Hedenlunda Slott
Flen
Vad ni än söker har vi något för alla tillfällen. Hos oss kan ni uppleva ett magiskt slottsbröllop, en konferens utöver det vanliga, slottsweekend med vår underbara sparitual eller varför inte Slottsbadets dagspa för lite extra guldkant i tillvaron?

Hennickehammars Herrgård
Filipstad
En perfekt kombination av god mat, underbar natur, vacker miljö och skön behandling från vårt Må Bra program

Himmelsby SPA & Konferens
Mantorp
Välkomna att avnjuta en underbar vistelse på Himmelsby Gårdshotell. Vi inbjuder till en avkoppling utöver det vanliga. Här får ni tid att slappna av och ladda batterierna i en fantastisk omgivning.

Hooks Herrgård
Hok
Några mil söder om Jönköping ligger Hooks Herrgård och speglar sig i Hokasjöns vatten. Härlig 1700-tals miljö blandas med moderna konferenslokaler och skapar Smålands trevligaste konferensmiljö. Intill herrgården finns ett underbart spa. ...

Hotel Skansen
Färjestaden, Öland
"Koppla av och upplev en underbar weekendresa på ett av Sveriges bästa hotell. Unna dig själv en alldeles egen stund hos oss med spabehandlingar i världsklass, i närheten av Kalmar. På Hotel Skansen erbjuder vi avkopplande övernattningspaket och exkulsiva weekendpaket. Och det bästa är att du själv bestämmer vilken veckodag du vill ha din weekend.

Hotel Skansen, Båstad
Båstad
Hotel Skansens generösa SPA-avdelning erbjuder gemensam ångbastu & torrbastu. Japansk pool, upplevelsedusch, en klöverformad pool med havsutsikt och sköna vilstolar. Kanske väljer du att boka en SPA-behandling eller en kur under ditt besök.

Hotell Järvsöbaden
Järvsö
Besök vår nya spaavdelning och knyt an till Järvsöbadens historia som kuranstalt. I vår gamla potatiskällare har vi inrett ett kallbad.

Lydinge Resort
Hyllinge
Sätt dig själv och ditt välmående i centrum för en stund. Unna dig ett besök i vår nybyggda relaxavdelning på 200 kvm. Här hittar du bastu, IR-bastu, 3 utomhusjacuzzi, kalldusch, underbara loungemöbler för skön avkoppling, spelrum med ...

Orbaden Spa & Resort
Vallsta
Vår spa-anläggning i Orbaden är en naturlig och självklar plats för återhämtning av både kropp och själ. Varva behandlingar med stärkande promenader i den underbara miljön. Låna en kanot och glid ut på älven, eller flyt i vår 35 gr. mineralsaltspool.

Sankt Jörgen Park
Göteborg
Spa Upplev vårt prisbelönta Spa med ett himmelrike av upplevelser! Bastur med olika temperaturzoner och dofter, tvagningsrum i marmor, utsiktshylla med gungande Swaybäddar och sköna vattenkällor såväl inom som utomhus! Mer berättar vi inte - kom och upple...

Sundbyholms Slott & Konferenshotell
Eskilstuna
I Sundbyholms Slotts romantiska lyxweekend kan ni få en privat spa-upplevelse i en lyxig svit med både bastu och bubbelbadkar.

Säröhus Hotell, Konferens & SPA
Särö
Spa Weekend & Vardagsmys Ta en välbehövlig paus från vardagens stress på anrika Säröhus Konferenshotell. Säröhus är beläget på västkusten i Halland alldeles vid havet med många möjligheter till bad och promenader. Med n&a...

TanumStrand
Grebbestad
Hjärtligt välkommen till TanumStrand, strax söder om Grebbestad i Bohuslän. På TanumStrand bor du alltid havsnära året runt med val av hotellrum eller i en mysig stuga. Kommer du med egen båt lägger du självklart till i vår gäst...

Torekov Hotell
Torekov
Redan längs de vindlande vägarna hit till hotellet bjuder moder natur på en föraning om den sköna känsla som präglar livet och dagarna här i vårt SPA. Luft, vatten, eld och jord är naturens egna element och på denna välgörande kraftkälla bygger..

Trosa Stadshotell & Spa
Trosa
Härliga spabehandlingar eller endast ett besök i relaxen med varm källa, aromarum och bastu. En romantisk helg eller i goda vänners lag. Välkommen!

Örums Nygård
Löderup
Spa på Österlen. Mitt mellan Ystad och Simrishamn hittar du vårt smakfullt inredda gårdshotell med en underbar spaavdelning och 15 stora ljusa rum. I restaurangen serveras ljuvlig mat för den känsliga gommen.

Pris fr 3160 SEK
Göteborg
Pris fr 1490 SEK
Löderup
Pris fr 1725 SEK
Fiskebäckskil, västkusten
Pris fr 1355 SEK
Grebbestad
Pris fr 2090 SEK
Löderup
Pris fr 1695 SEK
Torekov
Pris fr 1735 SEK
Hok
Pris fr 1590 SEK
Järvsö
Pris fr 3295 SEK
Torekov
Pris fr 1995 SEK
Tranås
Pris fr 2370 SEK
Hyllinge
Pris fr 997 SEK
Hyllinge