Sök Spapaket från A-Ö

Det finns många fantastiska spahotell med varma pooler, olika behandlingar och spapaket. Välj och vraka bland spahotellen nedan.

Badhotellet
Tranås
Badhotellets spa har under ett sekel varit en plats förknippad med välbefinnande och hälsa. Över vår spa-avdelning vilar en rofylld atmosfär, som hjälper dig att varva ner och låta vardagsstressen sjunka undan.

Best Western Plus Hus 57
Ängelholm
Välkommen till vårt rymliga spa, där lugnet genomsyrar varje hörn i en mysig atmosfär där du kan sitta ner, beställa något gott att äta eller dricka, koppla av och låta vardagens stress försvinna.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens
Fiskebäckskil, västkusten
Behandlingar för kropp, ansikte och fötter - 0 meter från havet. Vi är bra på välgörande njutningar. Bra behandlingar och underbar miljö väntar på dig

Hedenlunda Slott
Flen
Vad ni än söker har vi något för alla tillfällen. Hos oss kan ni uppleva ett magiskt slottsbröllop, en konferens utöver det vanliga, slottsweekend med vår underbara sparitual eller varför inte Slottsbadets dagspa för lite extra guldkant i tillvaron?

Hennickehammars Herrgård
Filipstad
En perfekt kombination av god mat, underbar natur, vacker miljö och skön behandling från vårt Må Bra program

Hestraviken Hotell och Restaurang
Hestra
Flera varma pooler och bastu med naturskön utsikt Naturupplevelsen är viktig i konceptet så spa-delen är placerat direkt vid vattnet. Tre varma utomhuspooler med en temperatur på 34-38 grader och en bastudel som hänger ut över Nissan.

Himmelsby SPA & Konferens
Mantorp
Välkomna att avnjuta en underbar vistelse på Himmelsby Gårdshotell. Vi inbjuder till en avkoppling utöver det vanliga. Här får ni tid att slappna av och ladda batterierna i en fantastisk omgivning.

Hooks Herrgård
Hok
Några mil söder om Jönköping ligger Hooks Herrgård och speglar sig i Hokasjöns vatten. Härlig 1700-tals miljö blandas med moderna konferenslokaler och skapar Smålands trevligaste konferensmiljö. Intill herrgården finns ett underbart spa. ...

Hotel Skansen
Färjestaden, Öland
"Koppla av och upplev en underbar weekendresa på ett av Sveriges bästa hotell. Unna dig själv en alldeles egen stund hos oss med spabehandlingar i världsklass, i närheten av Kalmar. På Hotel Skansen erbjuder vi avkopplande övernattningspaket och exkulsiva weekendpaket. Och det bästa är att du själv bestämmer vilken veckodag du vill ha din weekend.

Hotel Skansen, Båstad
Båstad
Hotel Skansens generösa SPA-avdelning erbjuder gemensam ångbastu & torrbastu. Japansk pool, upplevelsedusch, en klöverformad pool med havsutsikt och sköna vilstolar. Kanske väljer du att boka en SPA-behandling eller en kur under ditt besök.

Hotell Järvsöbaden
Järvsö
Besök vår nya spaavdelning och knyt an till Järvsöbadens historia som kuranstalt. I vår gamla potatiskällare har vi inrett ett kallbad.

Lydinge Resort
Hyllinge
Sätt dig själv och ditt välmående i centrum för en stund. Unna dig ett besök i vår nybyggda relaxavdelning på 200 kvm. Här hittar du bastu, IR-bastu, 2 uppvärmda pooler utomhus, 1 inomhus jacuzzi, kalldusch, underbara loungemöbler för ...

Orbaden Spa & Resort
Vallsta
Vår spa-anläggning i Orbaden är en naturlig och självklar plats för återhämtning av både kropp och själ. Varva behandlingar med stärkande promenader i den underbara miljön. Låna en kanot och glid ut på älven, eller flyt i vår 35 gr. mineralsaltspool.

Sankt Jörgen Park
Göteborg
Säg hej till vår sköna tillflyktsort. Ett spa i Göteborg med varma pooler, heta bastur och en behaglig ”låt oss glömma bort vardagen”-vibe. Sankt Jörgen Park är en plats där du kan koppla av på ditt alldeles egna sätt. Med bubb...

Sundbyholms Slott & Konferenshotell
Eskilstuna
I Sundbyholms Slotts romantiska lyxweekend kan ni få en privat spa-upplevelse i en lyxig svit med både bastu och bubbelbadkar.

Säröhus Hotell, Konferens & SPA
Särö
Spa Weekend & Vardagsmys Ta en välbehövlig paus från vardagens stress på anrika Säröhus Konferenshotell. Säröhus är beläget på västkusten i Halland alldeles vid havet med många möjligheter till bad och promenader. Med n&a...

TanumStrand
Grebbestad
Hjärtligt välkommen till TanumStrand, strax söder om Grebbestad i Bohuslän. På TanumStrand bor du alltid havsnära året runt med val av hotellrum eller i en mysig stuga. Kommer du med egen båt lägger du självklart till i vår gäst...

Torekov Hotell
Torekov
Redan längs de vindlande vägarna hit till hotellet bjuder moder natur på en föraning om den sköna känsla som präglar livet och dagarna här i vårt SPA. Luft, vatten, eld och jord är naturens egna element och på denna välgörande kraftkälla bygger..

Trosa Stadshotell & Spa
Trosa
Härliga spabehandlingar eller endast ett besök i relaxen med varm källa, aromarum och bastu. En romantisk helg eller i goda vänners lag. Välkommen!

Örums Nygård
Löderup
Spa på Österlen. Mitt mellan Ystad och Simrishamn hittar du vårt smakfullt inredda gårdshotell med en underbar spaavdelning och 15 stora ljusa rum. I restaurangen serveras ljuvlig mat för den känsliga gommen.