Sök Spapaket från A-Ö

Det finns många fantastiska spahotell med varma pooler, olika behandlingar och spapaket. Välj och vraka bland spahotellen nedan.

Badhotellet
Tranås
Badhotellets spa har under ett sekel varit en plats förknippad med välbefinnande och hälsa. Över vår spa-avdelning vilar en rofylld atmosfär, som hjälper dig att varva ner och låta vardagsstressen sjunka undan.

Bandholm Hotel
Bandholm - Danmark
Velkommen i vores wellnesscenter Vi tilbyder afslapning og forkælelse, sammen med den rette rådgiving og pleje til netop dig. Vi fører de lækre, markedskendte produktserier fra Darphin og CND. Giv dig selv den eksklusive oplevelse, du ikke får i hverdagen. Til dig, ...

Best Western Plus John Bauer Hotel
Jönköping
Ta en helg ledigt och bara rå om dig själv. Välj mellan tre härliga spaweekendpaket med övernattning på Best Western Plus John Bauer Hotel i Jönköping och spabehandling på Sveriges största dagspa Hudoteket.

Elisefarm
Höör
Nu kan du njuta av vårt lilla SPA! I trädgården utanför Herrgården har vi vår sköna hörna med relax, bastu, utomhuspool och jacuzzi. Nu kan du även få massage och behandlingar. Passa på och boka in ett besök! Hör gärna av dig om ni är en grupp eller om n

Gullmarsstrand Hotell & Konferens
Fiskebäckskil, västkusten
Behandlingar för kropp, ansikte och fötter - 0 meter från havet. Vi är bra på välgörande njutningar. Bra behandlingar och underbar miljö väntar på dig

Hedenlunda Slott
Flen
Redan när Ni svänger av landsvägen och in på den lilla grusvägen, strax innan den gamla lindallén börjar, kan Ni känna lugnet sprida sig i kroppen. Nu är det inte långt kvar. Snart öppnar sig landskapet och den gula stenbyggnaden med sina...

Hennickehammars Herrgård
Filipstad
En perfekt kombination av god mat, underbar natur, vacker miljö och skön behandling från vårt Må Bra program

Himmelsby SPA & Konferens
Mantorp
Välkomna att avnjuta en underbar vistelse på Himmelsby Gårdshotell. Vi inbjuder till en avkoppling utöver det vanliga. Här får ni tid att slappna av och ladda batterierna i en fantastisk omgivning.

Hooks Herrgård
Hok
Några mil söder om Jönköping ligger Hooks Herrgård och speglar sig i Hokasjöns vatten. Härlig 1700-tals miljö blandas med moderna konferenslokaler och skapar Smålands trevligaste konferensmiljö. Intill herrgården finns ett underbart spa. ...

Hotel Skansen
Färjestaden
På SPA-avdelningen finner du balans för kropp och själ. Du vet den där molande obehagskänslan – som infinner sig när du suttit för länge på en obekväm stol eller när vardagen bara tycks innehålla problemlösning och schemapusslande.

Hotel Skansen, Båstad
Båstad
Hotel Skansens generösa SPA-avdelning erbjuder gemensam ångbastu & torrbastu. Japansk pool, upplevelsedusch, en klöverformad pool med havsutsikt och sköna vilstolar. Kanske väljer du att boka en SPA-behandling eller en kur under ditt besök.

Hotel Svea
Simrishamn
Österlen är paradiset som ger varje årstid mening. Oavsett när på året du besöker oss, lovar vi att du kommer hem med många sköna minnen. Vandra ute i den friska luften och stressa av med vårt ”Må bra paket.”

Hotel Öresund Conference & Spa
Landskrona
Unna dig lite extra lyx under din vistelse hos oss! På fjärde våningen ligger hotellets Spa med utomhuspool, jacuzzi, bastu och en fantastisk utsikt! Vi hälsar alla våra gäster över 16 år hjärtligt välkomna. Önskar ni boka Spabehandling e...

Hotell Järvsöbaden
Järvsö
Besök vår nya spaavdelning och knyt an till Järvsöbadens historia som kuranstalt. I vår gamla potatiskällare har vi inrett ett kallbad.

Orbaden Spa & Resort
Vallsta
Vår spa-anläggning i Orbaden är en naturlig och självklar plats för återhämtning av både kropp och själ. Varva behandlingar med stärkande promenader i den underbara miljön. Låna en kanot och glid ut på älven, eller flyt i vår 35 gr. mineralsaltspool.

Sankt Jörgen Park
Göteborg
Spa Upplev vårt prisbelönta Spa med ett himmelrike av upplevelser! Bastur med olika temperaturzoner och dofter, tvagningsrum i marmor, utsiktshylla med gungande Swaybäddar och sköna vattenkällor såväl inom som utomhus! Mer berättar vi inte - kom och upplev!...

Steigenberger Hotel Treudelberg Hamburg
Hamburg
Get away from it all and set your inner switch to relaxation mode. You will find the opportunity to do so at the Treudelberg DaySpa with 500 sqm of pure relaxation in the heart of the Alstertal.

Sundbyholms Slott & Konferenshotell
Eskilstuna
I Sundbyholms Slotts romantiska lyxweekend kan ni få en privat spa-upplevelse i en lyxig svit med både bastu och bubbelbadkar.

Säröhus Hotell, Konferens & SPA
Särö
Spa Weekend & Vardagsmys Ta en välbehövlig paus från vardagens stress på anrika Säröhus Konferenshotell. Säröhus är beläget på västkusten i Halland alldeles vid havet med många möjligheter till bad och promenader. Med n&a...

Söderköpings Brunn
Söderköping
Söderköpings Brunn har anor från 1774, men åren har gått och Varefter åren led så moderniserades givetvis behandlingarna. Idag är Brunnen ett modernt konferens och turisthotell med varje komfort som man kan önska. ...

TanumStrand
Grebbestad
Hjärtligt välkommen till TanumStrand, strax söder om Grebbestad i Bohuslän. Västkustens pärla precis vid havskanten. På TanumStrand bor du alltid havsnära året runt. På hotellet eller i en mysig stuga. Kommer du med egen båt lägger du...

Torekov Hotell
Torekov
Redan längs de vindlande vägarna hit till hotellet bjuder moder natur på en föraning om den sköna känsla som präglar livet och dagarna här i vårt SPA. Luft, vatten, eld och jord är naturens egna element och på denna välgörande kraftkälla bygger..

Trosa Stadshotell & Spa
Trosa
Härliga spabehandlingar eller endast ett besök i relaxen med varm källa, aromarum och bastu. En romantisk helg eller i goda vänners lag. Välkommen!

Ålands Turist & Konferens Hotell Arkipelag
MARIEHAMN, Åland
För de som känner för ett par välgörande och avstressande dagar i skärgårdsmiljö rekommenderar och erbjuder vi vårt Mjuk & Len spapaket.

Örums Nygård
Löderup
Spa på Österlen. Mitt mellan Ystad och Simrishamn hittar du vårt smakfullt inredda gårdshotell med en underbar spaavdelning och 15 stora ljusa rum. I restaurangen serveras ljuvlig mat för den känsliga gommen.

Pris fr 2525 SEK
Göteborg
Pris fr 1490 SEK
Löderup
Pris fr 1195 SEK
Fiskebäckskil, västkusten
Pris fr 1545 SEK
Grebbestad
Pris fr 5725 SEK
Trosa
Pris fr 1790 SEK
Löderup
Pris fr 1495 SEK
Torekov
Pris fr 1425 SEK
Järvsö
Pris fr 2000 SEK
Söderköping
Pris fr 3195 SEK
Torekov