Badhotellet

Tranås

Spa - Njut av livets goda på vårt spahotell

Över hundra år av möten har satt sin prägel på både rum och omgivningar. Det är den atmosfären vi har bestämt oss för att bevara. Badhotellet i Tranås är ett av Sveriges äldsta kurhotell och har sedan 1899 varit en plats förknippad med hälsa och välbefinnande.

Över vår spa-avdelning vilar en rofylld atmosfär, som hjälper dig att varva ner och låta vardagsstressen sjunka undan medan du känner historiens vingslag i atmosfären. På vårt SPA kan du njuta av relaxområden, himlavalvet, vår 34-gradiga pool, samt olika bastus. Vårt bad och bastudäck nere vid Svartån erbjuder en härlig upplevelse för kropp & själ.

I vår prisade Sparitual får du uppleva  varma och kalla källor och få en ögonglimt av hur spakurer genomfördes för 100 år sedan. Njut av tropisk värme med torrbastu, isskrubb, fotbegjutning, ansiktsmask i ångbastu, blixbegjutning, varm pool, ljusrum med mera. Vid ankomst får du lyxiga spaprodukter som du använder dig av i ritualen. Ritualen tar c.a. 2h. Du går tillsammans med ditt sällskap och låter kroppen få ny energi.

Våra spa-behandlingar är efterfrågade. Det är vi förstås mycket glada över och vi är måna om att kunna erbjuda dig så bra behandlingar som möjligt och ser ständigt över vårt utbud.

Vårt spahotell ligger i Tranås, i närheten av Jönköping, med hela Småland, Linköping och Östergötland på lagom avstånd.


Badhotellet

» Våra paket

Klicka på ett paket för att läsa mer om det.

Pris fr 1995 SEK
Tranås

Badhotellet
Ågatan
573 25 Tranås

E-post: info@badhotellet.com

Telefonnummer:
0140-462 XX

Skicka förfrågan

Fyll i nedanstående uppgifter så noggrant som möjligt. Förfrågningen går direkt till hotellets e-post. Har du ej fått svar inom 24 timmar kontakta gärna hotellet igen via telefon.

Datum för ankomst:

åååå-mm-dd
Datum för avresa:

åååå-mm-dd
Antal personer:


Ant dubbelrum:


Ant enkelrum:
Företag:


Kontaktperson: *


Tel / Mobil:


E-mail: *


Bekräfta via:
E-post | Tel
Meddelande:


Säkerhetskod: *
Skriv siffran 10 i fältet nedan.

Dina personuppgifter i detta formulär hanteras av hotellet. Dina uppgifter får ej spridas vidare till tredje part utan ditt godkännande och får ej användas i annat syfte än att besvara din förfrågan antingen via telefon eller mail.

Jag godkänner villkoren:

Fält markerade med * är obligatoriska.